Masalah Parkir

Wednesday, March 24, 2010

Semalam balik awal dari 0fis, thumbprint kat bawah jam 06:05:52... sampai je kat umah, parking aku lak ada makhluk tu rembat lak... bengang giler aku, asyik parking aku je yg d0rang nak rembat... kat depan parking aku tu, byk ag parking 0, tp nape parking aku gak yg menjadi pilihan... aku pe lagi, bengang giler... aku blok kereta die, dgn niat die xley kuar tanpa pengetahuan aku.

Then after maghrib, aku kuar nak p alamanda, then balik sejam kemudian dengan harapan makhluk itu telah mengalihkan kereta nya. tapi hampeh, kereta tu still da kat situ... aku bl0ck jela kereta die sampai ke pagi ni.... klu ikutkan hati mmg aku nak buat dajal je kat kereta tu... tp sabar jela... kepada tuan punya kereta iswara, plate no. W_ _ 7_ _7 tu, jgnla rembat parking aku lagi hari ni....

MORAL OF THE STORY : jgn menyusahkan orang lain, semata2 untuk kesenangan diri sendiri & sila patuhi arahan yang telah dikeluarkan oleh pihak berkenaan.

Updated : 31/03/2010 (Rabu)
Alhamdulillah, selepas perjumpaan antara penghuni2 & pihak BPH pada 26/03/2010 (Jumaat) jam 8.45 malam, dah xde lagi masalah orang rembat parking lagi dah... sume dah faham bahasa... harap2 berkekalan la sikap macam ni... masalah xkan timbul klu semua bert0lak ansur.. dah taw parking 2 orang punya x pyh r ngada nak park kete die kat situ kan... terima kasih kepada BPH di atas inisiatif yg telah dibuat.

You Might Also Like

1 person(s) poked me!

  1. Moral of the story : Jangan Menyusahkan orang lain hanya kerana kepentingan diri sendiri !!!

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe