~ Carolina In My Mind ~

Thursday, April 22, 2010


Carolina In My Mind ~ Ini adalah salah satu lagu yang aku paling x puas dengar. Lagu ni mmg best sgt2....1st time aku dengar lagu ni dalam talk sh0w Oprah Winfrey Show, maklumla, aku mmg big fan n0.1 la klu talk sh0w ni, tiap2 malam aku x penah miss. Klu terpaksa miss pun, aku akan teng0k siaran ulangan kees0kan harinya. Tapi talk sh0w ni la yg memperkenalkan aku kepada lagu yg best ni. Lagu ni telah dinyanyikan oleh James Taylor.... Klu k0rang x penah dgr, b0ley la cuba2 dengar lepas ni..... Kat bawah ni adalah penyanyi lagu nii....dah tua pun die, tp suara maintain jerk.....Best sangat2...mcm da maksud yg leh mendamaikan jiwa jerrr...



Updated : 26/04/2010.....Lalalala....da dapat lagu ni...

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe