KILL BILL vs THE DAY AFTER TOMORROW

Thursday, April 29, 2010

KILL BILL - VOL.1 ~ Kerana xde cerita yg best kat tv, aku pun amik keputusan untuk layan DVD..... Taraaaa.....cerita ni la. Mmg best sgt2.... cerita ni ala-ala ninja... Antara pelakonnya adalah Uma Thurman (The Bride), Lucy Liu (O-Ren Ishii).

Then, aku x sabar nak teng0k cerita KILL BILL-VOL.2 lak... "Farrah"...Vol.2 ada x? Aku nak pinjam...huhuhu.... X sabar nak teng0k sambungannya...



********************vs********************


THE DAY AFTER TOMORROW ~ Jam 10.00mlm - 12.30pagi, TV2.....Semalam lepas aku teng0k dvd Kill Bill tu, aku sempat gak layan cerita ni, best jugak cerita ni... Die punya grafik nampak mcm real sangat. Kebiasaan bg hari2 bekerja, aku akan tido awal...tp mengenangkan cerita yg best ni.. Aku pun terpaksa la tido lewat sampai aku pun bgn lambat pagi tadi. Jam 7.22 pagi baru aku tersedar. Kelam-kabut jadinya...nasib baikla aku sudah ir0n baju awal-awal lagi.... S0, punch-in lambat la cket pagi tadi, jam 8.04 pagi.... Huhuhu..... Walaubagaimanapun, aku tetap puas hati c0z cite ni best, x sia2 tido lambat semalam....


Ni la antara aksi-aksi cerita tu. Aku x b0leh bayangkan camne kalau aku berada di tempat d0rang. Agaknya aku la orang yg 1st mati beku akibat kesejukan. Huhu.... Ngeri pun ada....
Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid & Emmy Rossum

Ini plak antara para pelakon dalam m0vie ni.... Sebenarnya aku bukan saja2 nak bercerita pasal m0vie ni... Cuma movie ada la m0ral 0f da st0ry nya sendiri.... Cerita ini menunjukkan kesan daripada aktiviti2 atau kegiatan2 manusia yg lagsg x menghargai bumi kita ni. Siapa2 yg belum teng0k cerita ni, b0leh la cuba teng0k. SELAMAT MENONTON!!!!!

You Might Also Like

2 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe