Jana Bisnes Ribuan Ringgit dengan menggunakan Facebook ~KOSMO~05/04/2010(Isnin), Page:20

Monday, April 05, 2010



Surat khabar hari ni, KOSMO : 05/04/2010 (Isnin), page:20 di bahagian RencanaUtama. Gembira betul hari ni bila terbaca berita ni. Mmg betul ape yg ditulis dalam paper tu... Guna FB utk jana duit sehingga ribuan ringgit. Di sebalik kritikan sesetgh masyarakat tentang FB ni, laman sosial maya, ada juga kebaikannya. Itu pun klu pengguna FB ni dpt menggunakan FB dengan sebaik2nya. Mmg x rugi mencuba menda ni.... Jgn membuang masa mengadap FB semata-mata untuk bers0sial shj, ttp manfaatkan teknologi ni dengan sebaik2nya.... Sape2 yg berminat @ nak tahu inf0 yg lebih lanjut, leh c0ntact aku @ tengok je link ni :

@ yana_aso@yahoo.com.my
@ 0179766434

Student pun mampu buat bisnes ni, malah ada student yg berjaya mendapat ribuan ringgit dalam waktu yg singkat. Nak seribu daya, xnak seribu dalih kan.
"Infinity Downline bukan spt skim cepat kaya @ MLM, ia cuma 1 bisnes gabungan dalam talian. Anda dapat duit dengan usaha anda & tiada yuran pentadbiran. Sesiapa shj boleh join, bayaran hari, bukan mingguan @ bulanan & yg plg penting, byrn terus masuk ke akaun anda tanpa melibatkan akaun pihak ke-3.

You Might Also Like

6 person(s) poked me!

  1. alo.. salam singgah.. nak tnya ni, infinitydownline tu btul2 b'hsil ke??

    ReplyDelete
  2. mestila berhasil klu bt0l2 berusaha....
    klu x usaha, xdela duitnya....

    ReplyDelete
  3. haah ye mcm mana nak mulekan ye

    ReplyDelete
  4. rexx : dah bermula ke???

    mohd razif : berminat ker???

    sy boleh tolong klu u all nak mencuba k...

    ReplyDelete
  5. Just to share.. As Sharing is Caring.. Maybe you don't know.. The question about 'HALAL and HARAM' should always be the ultimate judgement for every Muslim in whatever action or decision they do/ take in their life.. http://www.zaharuddin.net/content/view/915/72/

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe