Mesyuarat Agung PUSPANITA KeTTHA

Friday, April 16, 2010

16/04/2010 (Jumaat), bertempat di Bilik Mesyuarat 1, Aras 3, KeTTHA. Majlis bermula seawal jam 8.30pagi lagi, tp aku leh pulak terlupa pasal mesyuarat ni....hehehe... S0, jam 11.30pagi baru aku menjejakkan kaki ke mesyuarat ni. Masa ni d0rang sume tengah mengesahkan Minit Mesyuarat Agung PUSPANITA KeTTHA yg sebelum ni (13 Mac 2010). Tapi yg paling teruja, x sia2 je aku j0in mesyuarat ni even last minute daaa.... Nak taw knp erk????
.....
....
...
..
.
Ni la, sebab besar sangat hamper ni, aku x nampak dah muka Datin tu....

Jeng...jeng...jeng... Hahaha...sebab ni la.... aku dapat lucky draw. Dapat hamper, besar lagi. Hadiah ni telah disampaikan oleh Y. BHg. Datin Puteh, selaku Pengerusi PUSPANITA KeTTHA. Best sangat2... Tp yg kelakar, sampai hari ni pun, aku still x buka lagi hamper tu... Sayang je rasa nak buka...aku biar je macam 2... Alaa...lgpun bukan nak makan sangat isi hamper tu.... hehehehe....

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe