~ So Bored...HELP !!!!! ~

Wednesday, April 14, 2010

http://emo.huhiho.comWhy? why?? why??? Aku tatau kenapa hari ni begitu b0san di 0fis. B0san + sejuk... airc0nd ni mcm nak bunuh penghuni2 di dalam 0fis ni k0t... Aku nak updated bl0g ni, tp tatau nak cakap pe, lastly aku cakap jela menda ni kerana b0san yg dah tade tahap nak cakap daaa......

http://emo.huhiho.com Memang bahagia sgt2 bile b0s tade kat 0pis ni, mmg Sidang Parlimen la yg aku paling tgu2, bab klu da parlimen, 0f c0z b0s jarang2 je da kat 0pis, tp ni la yg jadi masalahnya....begitu b0san. Nak mengular @ merayap xbley la plak, c0z anytime b0s akan call..... Jgn cari pasai la utk kuar... Klu b0s ni jenis yg x suka call, dah lama da aku balik tid0 kat umah, cukup time kul 5 dtg balik 0pis utk punch 0ut... b0leh ker? Ha3... Yana...yana... Kau jgn berangan la leh buat mcm tu.....

http://emo.huhiho.comThen sebab tu, klu ikutkan ati nak menjerit kuat2.... Biar puas cket ati ni.....

http://emo.huhiho.comTapi nehiii....... Janganla bertindak b0doh. YANA!!! Sila jaga standard & status kamu sebagai se0rang pegawai di Pejabat tutttttt........ he3....

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe