Special For You :)

Thursday, May 13, 2010

Malam ni aku masakkan dinner untuk si dia, express menu :

1) Nasi Putih
2) Telur Dadar
3) Ayam Goreng A1
4) Telur Sambal
5) Sirap Ais

Mmg sungguh express, xde byk bahan masakan kat umah, s0, menu nya terhad untuk fast & simple. S0, itu je yg mampu aku masakkan untuk si dia. Tapi s0rry ye kawan, c0z aku x sempat nak snap pic semua makanan tu, hanya teringat nak makan jer kerana perut sungguh lapar. Memang dia tahu aku jarang memasak kerana malas....ha3....tu la pasai, x cukup syarat lagi klu nak kawen pun. Tapi sebab Hubby punya pasal, aku rajinkan diri aku untuk memasak, walaupun menu yg x seberapa.


Tapi sungguh gembira kerana semua makanan itu telah dihabiskan oleh Hubby, malah x cukup pun. Ha3...aku x tumpg makan, aku teng0k jer Hubby makan. Terima Kasih kepada Hubby kerana menghargai usaha ku. Dan yg plg gembira, Hubby puji masakanku...he3...kembang kempis dibuatnya... Teng0k bersungguh dia makan dgn berseleranya kerana walaupun simple tapi kena dgn seleranya. Hurmmmm...bukan selalu dpt merasa masakanku ini. Len kali menu len pulak yer....

Thanks to HUBBY....L0ve u s0 much!!!




You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe