WEEKEND YG GUMBIRA !!!!

Tuesday, May 11, 2010

Macamana dengan last weekend u all nye aktiviti??? Yg pasti weekend yg sungguh gumbira bagi aku... Schedule yg penuh sepanjang hujung minggu...byk t0l tempat aku jelajah sepanjang 3 hari. Aku amik cuti sempena My Hubby datang melawatku di sini... 3 hari tu rasa singkat sangat, rasa x puas bersama si dia tu. Kalau ikutkan hati xmau bagi die balik jer..boleh x? hehehe... Selfish t0l la... Tapi terpaksa la bagi die balik c0z die da final exam next week...

p/s to Hubby : Study bet0l2 k, ingat ni last final exam...jgn ada yg sangkut nanti, nanti bukan Hubby sorang je yg terseksa, sayang gak yg merana... huhu.. Gud Luck k... WIsh u all da best!!!

Jumaat (07 Mei 2010) : Mula-mula kitaorang pergi ke KLCC untuk menghabiskan masa, jalan2, makan2 then teng0k m0vie yg 2 minggu lepas lagi aku nak teng0k, iaitu IP MAN 2... Tapi mmg best pun cerita tu... huhu... Kalau nak c0mpared dgn IP MAN 1, jalan cerita IP MAN 1 lebih byk suspen nya.... Masa tu d0rang baru nak menuntut kemerdekaan, Jepun menjajah Negeri China. Tapi puas hati la dapat teng0k cerita ni... Sape2 yg belum teng0k lagi cerita ni, b0leh la cepat2 g teng0k k...

Sabtu (08 Mei 2010) : Program hari ni...adalah teng0k movie juga, hari ni teng0k IRON MAN 2... Tapi teng0k kat Alamanda Putrajaya jer... Cite ni pun salah satu cite yg aku nak teng0k... Boleh tahan citenya, x b0ring... Lepas beli tiket wayang, baca paper, ternampak Wangsa Walk... Ape lagi, nak pergi... S0, pergi la ke Wangsa Walk... tp sayang x dpat masuk, full parking, xleh nak masuk. Ramai giler orang hari ni... Terpaksa la teng0k kat luar jer.. G beli kueh char k0y kat Taman Sri Rampai... nyum3... s0dapnya...dah lama x makan....

Ahad (09 Mei 2010) : Hari ni xde plan pape pun, g makan sup kegemaran kami di Foodcourt P8, sedapnya... nyum..nyum.. Pastu ke Kajang, belikan tiket untuk Hubby balik ke Kuantan. Tiket dari Kajang ke Kuantan dah habis, s0, terpaksa naik bas dari KL ke Kuantan, jam 11.00pm. Lambatnya, tp xpe, atleast da masa lebih untuk bersama Hubby... Lalalala....Then, ke Plaza Metro Kajang, juz untuk jalan2... Masuk GIANT, beli barang dapur cket, beli bahan untuk masak tomyam...rasa nak makan Tomyam...Terima Kasih kepada Hubby kerana meluangkan masa untuk bersama ku menghabiskan masa hujung minggu... Hehehe....


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe