♥1st Award♥

Wednesday, June 30, 2010

Yeyeye.....hari ni sgt gumbira kerana Yanfie's Cottage telah menerima Award (tengok award kat bawah tu)....hihi². Tengs kepada Kak Honeyz yang telah men'tag'kan Yanfie's Cottage ni k.. Len kali bagi la lagi, tag la byk² yer...



1. Apa nama blog dan knp letak nama itu?

Nama blog Yanfie adalah "Yanfie's Cottage". Tapi kenapa letak nama tu erks?? Yanfie pun x pernah terfikir kenapa pilih nama tu, sebab suka² je k0t. "Cottage" tu kan maksudnya pondok/rumah/teratak, s0 Yanfie suka menghabiskan masa dengan mengadap belog² ni, mcmn kite suka menghabiskan masa kat rumah, macam tu juga Yanfie suka mengisi masa terluang di Yanfie's Cottage ni.

2. Apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?

Url blog Yanfie, http://yanafie.blogspot.com/. Mana idea ni datang? Masa tu baru nak berjinak² dgn dunia bel0g² ni,, s0, x amik serius pun part ni. Yanafie tu adalah gabungan nama Yana + Afi ( s0me1 special in my life)...tetttt.... S0, url tu la Yanfie pakai sampai sekarang, x tukar²... Hihi....

3. Apa method dlm penulisan anda?

Di Yanfie's Cottage ni....Yanfie banyak berkongsi pasal kehidupan Yanfie, apa yg berlaku di sekeliling Yanfie, apa yang Yanfie buat, personal matter, dan Yanfie suka juga berkongsi inf0² yg Yanfie pernah baca, pernah teng0k. Klu Yanfie rasa inf0 tu leh dikongsi, of cos Yanfie akan tulis kat bel0g nihhh.....

4. Pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?

Sekali pun x pernah terdetik di hati @ fikiran Yanfie k.... Tujuan buat bel0g ni adalah untuk berkawan², berkongsi² pengalaman @ inf0, bukan nak cari musuh kan, s0 far xde yg x menyukai Yanfie's C0ttage lagi, s0 kenapa nak delete lak kan??


5. Pernah ahli keluarga anda baca blog anda?

Pernah, byk kali juga k0t....

6. Apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?

Cantik tu subjektif k, s0 len orang, len pendapat. Tapi Yanfie x kisah, praise or criticsm accepted. Yanfie boleh terima apa jua komen, pendapat atau kritikan daripada anda (tp biarlah berpada...hahahha)

7. Bila blog anda diberanakkan?

Belog lama pada Oktober 2009, tp yang ni Mac 2010. Baru je lagi...budak hingusan....hehehe..

8. Siapa org pertama yg tahu anda ada blog?

Yanfie gtaw kawan² yg rapat, tp x ingat da sape yg 1st taw.....

9. Apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?

Dah lama x g sek0lah gak, s0 tatau la da 0rg cakap sal bel0g ni kat sek0lah @ x... hihi²

10. Sepuluh org sterusnya bakal di tag. ( Jgn marah ye sapa2 yang dah kena tag )


So sesapa yang dah kena tag sila ambil award ye & jawab s0alan² yg berkenaan.... Sila kutip award anda di sini !!!

You Might Also Like

7 person(s) poked me!

  1. tahniah sebab dapat award... hehe.. lama da sekolah x pi.. hehe.. tu part lucu..
    Jum singgah belog Pink!

    Cute tu hodoh!

    ReplyDelete
  2. Tengs :), 0rg yg tag saya, s0, sy kenala jawab... hihi....

    ReplyDelete
  3. tahh dpt award ni..peanut pon dpt award ni gak...dr kak honeyz..tp peanut lum s3mpat nk jwb..huhu..

    ReplyDelete
  4. @peanut : sila jawab k. nanti len kali mana taw Kak Honeyz xnak tag dahh... hahaha²... juz kidding sis... cepat² jawab k...

    ReplyDelete
  5. yana, intan tak dapt nk coleect award yana ni..camner ek..
    nk rigt click mmg tak bolehkan..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe