♥Jumaat ~ Shopim Time♥

Friday, June 25, 2010

Hye readers... Saya nak tanya korang, korang taw x ape menda wajib yg bakal berlaku pada setiap hari Jumaat macam hari ini???? Salah satu op c0s la semua muslim kena g semayang jumaat kan.. Ha²...tp ape yg muslimah² buat untuk menghabiskan waktu rehat d0rang??? Ya ampun, mentang² semalam sume pekerja g0men dpt gaji kan, bukan men susah nak draw duit kat ATM tuhh... Pergi 1 ATM, beratur pjg, pergi 1 ATM ag, duit habis lak, pergi 1 ATM ag, out of service, mungkin ATM yg ke 5/6 barula boleh keluarkan duit. Tu pun amik masa sebab kena beratur gak...Setelah lama beratur, duit pun dah amik, s0 ape lagi muslimah² ni akan buat??? Hehehe²...of c0s g sh0pim lerrr.... kan². Xkisahla sh0pim handbag ke, kasut ke, baju ker... ada jugak yg g sh0pim barang² rumah, st0k untuk sebulan. Best kan??? Korang macam tu gak ker??? Ha², xpyh cakap r, maj0riti semua macm tu, t0l x??? So, kepada muslim² tu, sila jgn jeles k... ecececehhh...


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe