♥ THE KARATE KID??? ♥

Friday, June 04, 2010

The Karate Kid 2010 - Hurmm...x sabar nak tgu cite nihhh... Wat masa skrg, 0rg nngah bising2 sal cite "Lagenda Budak Setan". Best ke cerita tu?? Kenapa aku xde keinginan lgsg untuk teng0k yerk?? Kepada sape2 yg dah menonton m0vie tu, sila bagi k0men sket boleh??? Hehehe...saja nak taw, bab nak g teng0k sdiri, xde perasaan nak teng0k la plak... Dengar2, m0vie tu baru part 1 erk? Pandai t0l dorang wat strategi... Sape2 yg sgt teruja teng0k m0vie tu mesti dah x sabar nak tgu Part 2 lak kan, S0, sabar jela dalam temp0h menunggu tu yer.. Tapi aku tetap nak tgu cite THE KARATE KID jugakkk... hihi.. Minggu depan 10 Jun 2010... Harap2 My Hubby leh temankan aku teng0k m0vie ni yerp, klu bz keje pun, pls temankan syg dulu... hihi... Nanti syg belanja makan k.... (ayat b0dek)..kikikiki.....

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe