♥ Kurus vs Berat Badan ♥

Monday, June 07, 2010

Kurus vs Berat Badan : Actually, aku x ada masalah dengan berat badan aku sekarang ni. Cuma walaupun berat badan aku yg skrg adalah sesuai dengan BMI aku, tapi aku still rasa macam gem0kk...huhu. Ape la masalah manusia ni erk?? Ha3...that's why aku nak kuruskan badan, tp aku nak maintainkan aku punya berat badan sekarang ni..boleh ker? Ada ke orang buat macam tu? haha...mcm kelakar gak la... Bila aku tanya member2 aku, d0rang cakap mana boleh, klu dah nak kuruskan badan, mestila berat badan turun kan... Huhu... Agaknya nak kena upah personal trainer baru bley k0t... Hurm..aku mmg fobia dengan gem0kkkk ni, x sanggup aku nak teng0k badan aku yg gem0k... ha3... lalalala....

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe