♥Perlu Ambil Masa♥

Thursday, June 24, 2010

Hye bloggers, selamat pagi. Sungguh awal hari ini rasanya utk mengep0s entri ni. Semasa saya menulis entri ni, jam menunjukkan jam 7.35am (24 Jun 2010). Sementara xde keje lagi nak dibuat awal² pagi ni, s0...sy amik kesempatan ni untuk menulis entri yg x berapa nak pjg, dan juga xla pendek sangat k0t, tp dalam kata lain, entri yg ringkas...

Bukan per, bile teng0k blog sy sendiri ni, rasanya mcm it's too cr0wded rite? Do u think s0??? S0, sekarang ni tgh fikir ape yg perlu sy buat untuk membuatkan blog sy ni kelihatan kemas, simple tapi still c0lourful & nice. Sy x pasti apa pendapat bloggers yg lain pasal blog sy ni, pening ke terlalu byk colour ni??? ha², nak wat camne, sy sukakan s0mething yg colourful.... Nampaknya saya perlu menuntut ilmu drpd seni0r² bloggers spy sy dpt mencari idea utk memperkemaskan blog sy. S0, boleh x semua bloggers bagi sedikit k0men berkaitan blog sy ni?? Yg mana x el0k, yg mana patut dikekalkan... Hurmmm... Bile terjah blog² bloggers yg len, terasa sgtla cantik blog d0rang, camne saya nak buat spy nampak camtu gak erk??? PEACE...♪♫♥♫♪


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. its ok dear..
    u can create ur own style in ur blog..
    hehe..rajen post awl2 eh

    btw visit my blog http://meramonst.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ha²...masuk 0fis sebelum kul 7.30am ag, xde pape nak wat, s0 p0st je entri...huhu²...
    klu ada apa² tips, leh la share ngan sy k....

    btw, thanks yeah♥

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe