♥Sharing With All Bloggers♥

Wednesday, June 23, 2010

Hye readers, hari ni sy nak share 1 bl0g yg amat menarik perhatian saya taw.... Kerana 'ia' sejak pagi sampai sekarang, saya khusyuk tol sedang mewarna-warnikan saya punya bl0g. Klu readers yg agak kerap membaca blog saya (tp x pasti ada ke readers yg baca blog saya ni?? he²), mungkin readers tersebut boleh perasan ape perubahan yang saya dah buat hari ni. Saya rasa banyak sangat perubahan yg sy telah buat hari ni, mood hepy sangat... Lalalala ♪♫♥♫♪... Kisah cerita bermula apabila saya terjumpa satu website tutorial yg byk sangat berkongsi tips² menulis blog dan mcm² tut0rial yg boleh kita pelajari. S0, sy tersgtla excited taw nak belajar & mempraktikkan semua tu...

Antara perubahan yg telah saya buat adalah, sy dah tukar signature saya (perasan x?), saya gak dah pasang button floating kat tepi tu, lagi ape erks...yg sy paling suka dekat tab bar kat atas ada tulisan bergerak² tu, u all perasan x... Dan byk lagi yg saya dah buat taw... Mana² readers @ bloggers yg tengah mencari tips² dalam berblogging ni leh la ke http://maribinablog.blogspot.com. Thanks kepada tuan punya blog iaitu 'Nescafe Ais' c0z sharing dengan all bloggers pasal tips² yg beliau taw. Sem0ga all readers pun turut enjoy untuk menerjah ke blog 'Nescafe Ais' ni... Yuhuuuu.....


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe