♥Template Baru♥

Monday, June 28, 2010

Apa pendapat korang ngan template baru aku ni erk??? Huhu², bukan men lagi duk mengadap blog just utk tukar template. Klu ada sape² yg pernah teng0k bl0g aku sebelum ni, akan faham la k0t (tapi ada ke orang teng0k erk??? -ayat kompius)...hahaha²... Saja nak memperkemaskan blog aku yg aku rasakan sebelum ni tersangatlah cr0wded.... Rasanya template baru ni nampak kemas cket.. Apa pendapat k0rang...

Cuma sekarang ni belum ada kesempatan nak buat header sdiri... Rasa cam buruk giler header kat atas ni kan, x kreatif lgsg... haha²... Tape², akanku transf0rm kan nanti header tu... Cuma sebelum ni x pernah la buat. S0, korang ada x tips² yg leh tolong aku buat header ni?? Lagipun aku baru je nk berjinak² (belajar) menggunakan s0ftware Adope Photoshope....

Sape² yg pakar tu leh minta tolong ajarkan daku yg kekurangan kemahiran & kekreatifan ni.... Haha²... Aku ada gak teng0k² Belog Cap Ayam, Blog Nescafe Ais yg menyediakan tutorial tu, ada keinginan nak try gak, cuma bile baca tu mcm p0ning² lalat cket.... Tapi suka t0l ngan Belog Cap Ayam tu, simple tapi c0mel sangat².... Blog Nescafe Ais lak suka juga c0z byk t0l tips² & tutorial yg menarik, rasa nak buat jer semua dalam blog aku... Hahaha², tp sesuai ke nak buat semua. Tp dah byk gak aku buat taw, amik ilmu daripada Blog Nescafe Ais... Btw, wish me luck k.. Love u 0ls...♥♥♥

You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. yeker? haha²...tengs c0z bg c0mment positif...
    ngah menambh ilmu berbl0g.... :)

    ReplyDelete
  2. warna merah yang visitor ni edit lah sikit..ganggu icon kat tepi tu..

    ReplyDelete
  3. Zack : yg online visitor ke??? bile saya pakai laptop, mmg bertindih dgn ikon yg len, tp bile pakai pc, cantik je nampak, mungkin bab skrin pc besar k0t... tape², sy akan alihkan ke sebelah kanan la k0t... tengs zack ♥

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe