♥ 1st Tag Award ♥

Friday, July 02, 2010

New experience....♥ Oleh kerana hari ni Yanfie tatau nak post entri ape kat dinding Yanfie's Cottage ni, s0 Yanfie telah buat keputusan untuk bina satu (1) award daripada Yanfie sendiri. Ia adalah sebagai tanda penghargaan kepada teman² blogger Yanfie yang rajin bt0l menjenguk Yanfie's Cottage ni. Lagipun dalam minggu ni, agak ramai juga yg kerap menjenguk kat cni. So, pemilihan award ni Yanfie pilih atas dasar siapa yg slalu datang jenguk²/skodeng²/singgah²/etc Yanfie kat cni k... So, kepada yang terpilih tu, terima kasih byk² di atas sokongan kepada Yanfie dalam dunia bloggers ni k. Len kali Yanfie buat lagi....

Yanfie tahu ada sesetengah bloggers yang pernah terima award tapi x suka jawab soalan yg diberi...hahaha²...sebab Yanfie sdiri pun malas nak jawab klu byk soalan. So, kat cni Yanfie hanya akan berikan beberapa soalan saja untuk diajukan kepada penerima award k... So, sudi²kanlah menerimanya dengan ikhlas...♥


a) Nama samaran yang paling anda suka dalam hidup anda & kenapa? :

Baby. Hahaha²...Nama ni telah diberikan kepada Yanfie oleh seorang teman yg digelar "Ommi". Suka sangat c0z cikgu masa sekolah pun terikut² sama panggil nama ni pada Yanfie.

b) Boleh berikan pendapat ikhlas yang ringkas tapi padat tentang blog yg tag award ni pada anda. Cadangan, pujian @ kritikan diterima dengan hati yang terbuka :

Xleh nak komen la sebab Yanfie yang hadiahkan kepada orang. So, penerima seterusnya sila jawab k =)

c) Senaraikan 6 orang teman bloggers yg anda mahu tag untuk menerima award ini yg dirasakan sangatlah friendly :

6) Ejum


***Untuk collect award, sila klik di sini. Tengs and have a nice day!!!

You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. oh..tengkiu sgt2..terasa diriku begitu berharga...ehehehehehe...nnti peanut ambik award ni n jwb tag ni k...thanks again!!

    ReplyDelete
  2. *wow* betul ke ni?? hehe..terharu..coz jrg org bg award kat sy..thanks jugak oke..t emma reply ur tag.. rasa best! *poyo* ahaha=)

    ReplyDelete
  3. peanut dh tayang award ni kat entry terbaru peanut..jenguk nnti ye..

    sesi tayang menayang..huhu

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe