♥2nd Day @ Course♥

Tuesday, July 20, 2010

Alhamdulillah...berjaya menghabiskan modul kursus pada hari ke-2. Tinggal sehari lagi, esok!!! Tapi bukan apa...hari ni paling lega bila penceramah habis bagi ceramah, kerana sejak mula dia bercakap pagi tadi, jam 8.30pagi sampai petang tadi, Yanfie x pernah senang duduk!!! OMG...very nervous to faced with that penceramah okeiiii.... Ahakzz.....kerna sesungguhnya klu sape² yg dengar ceramah die, kompom² xkan ada peluang untuk rasa mengantuk taw x???

Kenapa??? Kerana penceramah itu tersangatla suka bers0al-jawab... Huhu... Oleh kerana Yanfie book seat at the 1st r0w, s0, selalu menjadi mangsa menjawab s0klan... Ohoooo....klu Yanfie taw hari ni bakal berhadapan dengan penceramah mcm tu, confirmed Yanfie xkan duduk seat depan.....

"Incik Penceramah, saya mmg takut teng0k muka incik, kerana eventhough incik x gtaw sy, sy taw incik mmg seorang yang cengeng".....haha²....boleh x klu Yanfie nak gtaw macam tu kat die... Hohoooo..."Klu len kali ditakdirkan saya berjumpa lagi dengan Incik, mmg inilah yg teringin saya nak gtaw incik..... Ada paham????"


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe