♥ AdiWidget™ Code Generator ♥

Friday, July 02, 2010

Hye readers. Pagi tadi sempat Yanfie belek² bel0g AdiWidget ni, nak cari gambar² icon jer, tapi sekali terjumpa lak tutorial ni, macam best jer. So, Yanfie pun terfikir la nak share ngan u all semua. Ni salah satu yang menarik perhatian Yanfie la. Tapi ada byk lagi inf0 yang menarik kat blog AdiWidget ni. S0, klu u all ada masa, leh la check 0ut @ sk0deng² cket bel0g ni.... PEACE♥


(1) Enter the full URL of the image



You can upload your own image at any image hosting [i.e. atKCBox.Net, photobucket, imageshack or others] or check any cute image at adiWidget™
e.g. http://adiwidget.com/images/raya/raya01_08.png
Note:Right-Click the image and Click Properties to know the image location or URL.

(2) Choose the position of the image

-- Bottom Right ------ Bottom Left ---------- Top Right ---------- Top Left ------

(3) and Copy & Paste the code below before the < /head> tag of your web if you want adiWidget™ to load first or before < /body> tag if you want it to load last:




Credit tutorial to : Adi Widget



You Might Also Like

2 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe