♥ Beautiful Blogger Award ♥

Monday, July 05, 2010

Hye readers, last weekend, Yanfie x sempat nak on9, s0, x sempat la nak meng'update' Yanfie's Cottage ni. Masuk je pagi Isnin, terus on9, tiba² je dapat berita yg Yanfie dah dapat lagi 1 award. Huhu...award ni daripada Cik Peanut la... Beautiful ke Blog Yanfie nie??? hurmmm...x pasti. Coz Yanfie masih baru lagi kat cni. Btw, tengs ye Peanut!!! Orang memberi, kite menerima la kan....So, Yanfie nak langsaikan hutang award ni la, WAJIB!!! Hehehe....



***Spread the word to 15 bloggers who you like and you think their blog are awesome!***

- Sama macam Peanut juge la, 15 tu ramai sangat....So, boleh x klu Yanfie nak listkan 5 orang jerk...boley??? (hehe², jgn mare yerp sebab Yanfie tatau nak bg kat saper...)
- blog kamu sgt c0mel kerana byk 'menda alah' bergerak² tu...
Rowena
Daulat Tuanku (jarang nak jumpa mcm blog ni)
Zuriey



***Tell 7 things about yourself***

Yanfie bangga kerana lahir pada bulan November, Bintang : Scorpio
(tatau naper...mayb pers0nality yang unik)
Warna Kegemaran : Putih, Biru & Pink
Seorang yg tersangat²la degil
(telah diakui oleh seseorang, s0, x semua orang boleh tahan dgn kedegilanku ini)
Kuat merajuk (tapi bukan dengan semua orang, orang yg tertentu saja k...)
Seumur hidup baru sekali teng0k movie Melayu kat cinema
(tu pun kawan belanja..uisshhh...rahsia besar ni.....haha²)
Sejak kecik sampai sekarang teringin nak jadi doktor
(tapi kerjaya sekarang mmg terlalu jauhla terpesong...huhu²....sedey)
No.11 adalah nombor yg paling istimewa dalam hidupku
(kenapa?? hanya Yanfie yg taw...biarlah rahsia ;P )


Ok, nampaknya Yanfie dah siap melangsaikan tunggakan hutang Award ni... So, kepada yg telah ditag pada award di atas, sila jalankan kewajipan anda k.... Semoga bergembira dengan award anda walaupun anda x suka menjawab soalan...hehe...♥

**Untuk collect award, klik sini yerp =)

You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. yeay!!tengkiu yanfie coz complete the tag..huhu...mmg beautiful pon blog ni..sbb tu peanut kasi kat yanfie..hehe

    ReplyDelete
  2. anyway dear...shoutbox yanfie nape x leh nk bukak eyh??x bfungsi kot??

    ReplyDelete
  3. yeker? tengs =)...
    xleh bukak ker?? yanfie leh bukak jer...ada org post je kat sh0utbox tu... naper erk??

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe