♥Bermula Lagi ~ Let's Do It♥

Friday, July 09, 2010

Hye sume.....dah beberapa hari juga la Yanfie x update Yanfie's Cottage ni... Adalah sedikit 'kebizian' tu....hehehe². Bz buat aper?? Adalah cari duit² tepi sikit, tambah income..nak masuk bulan puasa dah ni, pastu nak raya lagi...t0l x? Nanti nak sh0pping raya sakan²... Semua menda nak beli baru.... Dah lama dah Yanfie buat sistem ni, tp hari tu st0p jap bab bz dgn kerja kan, s0 skrg ni baru la nak mula semula. Tapi alhamdulillah la, baru 2,3 hari bermula ni, inc0me boleh tahan, dengan hanya bermodalkan RM100 jer, setiap hari min RM200/hari. U all bayangkan la, klu sehari dapat RM200x30 hari sebulan = RM6,000. Sapa yang xnak kan??? Wahh, tengah bersemangat la ni, standby utk shopping raya... hihi... Yanfie excited giler sebab member Yanfie (Laila Isabella) pun sentiasa bersama² Yanfie... Keep moving babe♥

Kalau sebut 'Infinity Downline', semua orang mesti taw @ pernah dengar kan... Hurmmm...sebab menda ni bukan menda baru pun... Dah lama dah, ramai yg dah buat & berjaya, simple & easy. Alhamdulillah, bersyukur sangat² diberi peluang yg mcmni... Ada sape² ker yg dah pernah buat ni?? Jomla berkongsi² pengalaman dengan Yanfie k... Atau ada sape² yg musykil, nak tanya pape, sila² la, Yanfie boleh berkongsi pengalaman Yanfie.... Kalau nak info seterusnya, leh jer klik INFINITY DOWNLINE ni ok @ sini pun boleh. ♥




You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe