♥ Blog I'm Following Is Missing??? ♥

Thursday, July 29, 2010


OMG....Hoh0ooo..sangat terkezutttt bila menda ni terjadi dengan tiba² k.... Yanfie bet0l² tengah bersedih ni... Boleh sape² tolong pujukkan x??? (Sob....sob....sob).... Kenapa boleh hilang??? Huhu....actually 2 hari lepas Yanfie cuba sedaya upaya untuk tukar email address blog Yanfie ni, s0...setelah berhempas-pulas, keluar keringat semua (eksen l0bihhh....), berjaya menukar nya k.....

So, masa tu xdela perasan kan kat Dashboard tu kan...Just n0w,Yanfie adala teringat nak teng0k 1 belog tu, pastu bile buka Dashboard, berpuluh², beratus² belog² yang Yanfie dan pernah follow sebelum ni dah pun hilang.... H0hooo.....sungguh sedih okay??? Yanfie x sangka plak boleh effect mcm tu bila tukar email address... Dah serik la... habis semua hilang belog² feberet Yanfie.......

Pra-tonton.... =(

Nampak x ni??? Semua kosong...tinggal 'Yanfie's Cottage' aje ok... So, kepada semua blogger member's, Yanfie mintak maaf sgt², Yanfie akan cuba follow korang sume balik k..... Bagus juga klu ada sesape dtg kat belog Yanfie ni n gtaw suh follow u all.... Tengs yaaaa....♥





You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. Bermakna ia sruuhhh followed semula tuh :P

    New Entry Prof-Hariz
    Keajaiban Malam Jumaat

    ReplyDelete
  2. @hariz : taw xper.... terpaksa BW satu², nak kena follow semua lagi skali.... h0hoooo....
    sungguh sedih..ada yg lupe da kat mana blog feberet Yanfie tu....

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe