♥ Friendship Award ♥

Tuesday, July 06, 2010

Salam...semua sihat ker hari ni??? Yanfie tatau la nak cakap, bosan betol kat 0pis ari ni, staff lain semua xde....tp kenapa x update post kat wall ni??? hahaha²... Kerana Yanfie tatau nak tulis ape, n xde m0od utk berceloteh. Tapi oleh kerana teman (Cik Puan Intan) Yanfie dah tag Yanfie pada 1 award, terpaksala Yanfie langsaikan dulu hutang award ni. Tengs kepada Cik Puan Intan yerp kerana menghadiahkan award ni... =)


1. Menarik tentang diri anda
♥ Apa yang menarik erk? Xtau la nak cakap, hanya orang yang mengenali diri Yanfie je yg dapat jawab ni, x berani nak puji diri sendiri, takut org cakap perasan lak... Hahaha², ada 1 yg Yanfie pasti tentang diri Yanfie iaitu seorang gadis yg terlampaula degil...hehehe² (percayalah....)

2. Ramalan tentang pemenang World cup tahun nieh
♥ Tahun ni x berapa nak follow World Cup coz terpaksa menyebokkan diri dengan kerja la... So, nak kena jaga kesihatan, tid0 yg cukup... S0, mana leh layan World Cup, nanti kompom² x cukup tido, berjaga teng0k bola jerk.... So, harap maaf, xdpt nak jawab s0klan ni....

3.Kaler baju anda hari ini
♥ Kaler baju hari ni??? BLUE²......salah satu warna feberet Yanfie k.... but i'm not sure whether i'm beautiful in blue... huhu²... Hari ni xdela berpesen sangat, pakai yg bese² jerk....

4.Laman sosial kegemaran anda
♥ Kalau dulu Friendster, tapi skrg suka Facebook, MySpace, Blogspot, dan Youthsays (termasuk ker??? kompius jap).....

5.Kasi kat 5 orang award nieh
Nak bagi kat sape erk??? Bukan ramai pun kawan² Yanfie. So, kepada sesiapa yg terkena tu, Yanfie mintak maap la yer... Harap terimanya dengan ikhlas... Tengs =)
Ekin (bagi tajuk utk next entry...hihi²)
Eira

**Untuk collect award, sila klik sini. Tengs...have a nice eve ♪♫♥.


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe