♥ Hantu Ofis??? ♥

Wednesday, July 28, 2010

Hohooo....terkejut x teng0k title entry Yanfie tu??? Buat nebes je kan... Xdela, ini cerita benar k... Semalam riuh 1 level kat 0fis ni gara² cerita tersebar, s0rg 0fismate Yanfie ni telah bertembung dengan 'makhluk' tersebut di siang hari (lunch time).... Macamn rupenya??? 


Oh...bukan k0t...haha²... ni hantu dewasa. Dengar² 'makhluk' tu menjelma sebagai budak kecik...


Ke yang kecil lagi c0mel ni??? Of c0s la bukan, ni 'Casper' namanya, die adalah hantu baik...pernah teng0k cite ni? Cite ni cite hantu, tp bukan menakutkan, tp lebih kepada k0medi..CASPER THE FRIENDLY GHOST..... Hahaha... Eh², dah terpesong tajuk ni. Berbalik kepada cerita asal pasal ofismate Yanfie ni....

Ok, ceritanya macamni, lunch hour tu die pergi pantry (dapur di pejabat...mesti sume taw kan??)... s0, die nak g basuh tangan, pastu nk g amik tisu yg kat atas peti ais tu, pastu jeng...jeng...jeng, die terpandang la 'makhluk' itu duduk di sebelah peti ais tu... H0hoooo... Nasib baik die x pengsan, klu x bukan riuh 1 level, tapi 1 kementerian k.....

So kepada Tyra & Kak TT khususnya, berhati² k....sem0ga lepas ni xde org lain yang jumpa 'makhluk' yang x diundang ni lagi... Bulan depan dah puasa, kompom² 'dorang' ni xkan datang menjenguk kite kat cni... So, jgn la fikir sangat k.... 

SAY GOODBYE TO GHOST




You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. aduiii...takut la dgr cerita2 yg cmni..peanut xpenah jmpa..takut sgt2 kalau terjumpa plak nnti..

    ReplyDelete
  2. @peanut : tula pasal...Yanfie pun harap² Yanfie xkan jumpa menda tu, ngeri... Kang x pasal² mintak tukar...hahaha²... dah la Yanfie bese stayback sorang² sampai kul 7malam....

    ReplyDelete
  3. patut la skrg dh xstay kat ofis......hahaha bnda tu nk tunjuk bgtau yg dia da je kat sini...dh la jgn takot kat dia..biar dia takot kat kita...

    ReplyDelete
  4. @emoprincess : Haha...sape ntah yg takut giler ari tu??? hahaha².... kgn takut kat die, die nak berkawan jer tu....

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe