♥Kursus Pengurusan Kewangan @ PICC♥

Friday, July 16, 2010

Salam...sihat ke semua??? Aduhai, hari ni baru sempat nak update wall ni... Dah 3 hari KURSUS PENGURUSAN KEWANGAN di PICC, Putrajaya. Sungguh gembira kerana dapat menyempuranakan kursus tu dgn jayanya.. Wahhh...3 hari dah kursus, tinggal lagi 4 hari utk cukupkan ku0ta kursus kakitangan kerajaan. Ingat senang ke kerja g0men ni??? Tiap² tahun wajib nak kena g kursus, minimum 7 hari taw... Klu x g, nanti akan menjejaskan LNPT tahunan. Camne nak dapat APC (Anugerah Pekerja Cemerlang) nanti??? Hahaha²... Tapi berangan jela, bila ntah baru leh dapat APC tu... Kena b0dek² b0s k0t...hahaha²

Excited giler nak dtg 0pis ari ni, kkul 7.06am dah sampai 0pis bab rindu sgt nak masuk 0pis k0t... hoho²....xdela... saja je masuk 0pis awal. Tapi tanpa diduga, dtg lak 1 berita yg x menggembirakan hati, iaitu (sila ikuti dialog di bawah) :

Zul : Yana nak taw x???
Yana : Aper???
Zul : Yana kena g kursus lagi minggu depan taw!!!
Yana : What??? Minggu ni baru habis g kursus, minggu depan kena g
lagi???
Zul : Nah, baca memo ni. YB minit suh Yana gantikan En.Din.
Yana : Oh TIDAK!!! (muka x puas hati)

Tapi xleh nak membantah kerana mendapat arahan dari B0S BESO....huhu... Stress jerk... Dahla kursus kat 0pis ni jerk.... Bosannya... Xde ke kursus kat pulau² ker??? Baru best cket.... Baru berkembang cket otak² kakitangan kerajaan ni... Huhu.... So, 19-21 Julai 2010, Yanfie akan mengikuti KURSUS KAWALAN DOKUMEN plakkk!!!! Kursus ooooo kursus



You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. takpe. kursus takyah g kerja. HAHA.

    ReplyDelete
  2. @purplish.pink : klu dpt g kursus tempat yg best, excited la jugak nak g... tp tempat yg xbest, tu yg mcm x berapa..hahaha²...memilih jerk...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe