♥Award Lagi♥

Thursday, August 19, 2010

Hoho.....ni ha award yang Yanfie baru dapat daripada Makbed. Tengs sis... Tapi maafla c0z ari ni baru sempat nak collect and then do the next step... Hihihihi ♥


Actually, award ni berbeza sikit daripada award² yang Yanfie pernah dapat. Apa yang berbeza?? Haha...Yanfie bukan maksudnya jenis award tu, of c0s la sume award berbeza kan, cuma award ni.. kelainannya pada step tu... Ni ha syarat untuk melengkapkan penerimaan award ni... 

Ni senarai orang² bertuah yang dapat award ni sebelum Yanfie :

3) Lynn
5) Yanfie

Sebelum anda meletakkan links di atas, padamkan link di posisi 1Naik kan link berikutnya [2 dan seterusnya] 1 peringkat. Contoh, posisi 2 di naikkan ke posisi 1 dan di ikuti dengan posisi berikutnya. Di posisi 5,masukkan link blog anda. Kejujuran adalah penting. Jika semua penerima anugerah mampu memberikan anugerah ini kepada 5 bloggers lain, dan mereka berjaya meletakkan links dengan betul, maka jumlah backlink yang di dapat adalah :

Posisi 5 = 5 backlinks

Posisi 4 = 25 backlinks

Posisi 3 = 125 backlinks

Posisi 2 = 625 backlinks

Posisi 1 = 3,125 backlinks



"Menurut info dari SEO (Search Engine Optimation), ramai bloggers telah mendapat 1,923,125 backlinks dan keuntungannya blog anda akan mendapatkan trafik tambahan, apalagi jika ada orang mengklik ke blog anda", kata tuan punya award asal kot. **Yanfi juge cilok ayat ni dari blog Makbed. Hahahaha....♥

Jadi, marilah kita sama-sama membantu meningkatkan traffic sendiri dan rakan blogger lain. Sebelum Yanfie nak stop entry ni, Yanfie pun nak kena tag mana² blogger untuk menerima award ni seterusnya mem'4ward' lagi award ni kepada insan² bertuah yang lain...


Cukup jela 4 orang ni c0z Yanfie tatau ag nak tag sape... Hihi... Thanks again tu Makbed c0z bagi award ni kat Yanfie. Insan bertuah di atas, klik sini untuk collect award u all.... Love u alls ♥



You Might Also Like

2 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe