♥Frust sehhhhh...♥

Friday, August 20, 2010

Dear all, hari ni hari Jumaat....so time rehat ni panjang sungguh kan!!! Kalau bukan bulan p0se, xdela terasa sangat lamanya bab klu g Alamanda (tempat wajib hari ni Jumaat bagi kaum wanita) nak g makan ag, jalan² plak kan... So, bulan p0se ni, kalau g pun untuk menghabiskan masa @ beli barang jer, pastu terus jer balik... Tp yg pergi ke Alamanda tu xla seramai hari² biasa yang x perlu nak p0se... mungkin dorang sume tu nak jimat tenaga kot... Hahaha.... 

Ok, dah 'terlari' tajuk lak, berbalik pada tajuk entry kat atas tu...Yanfie sebenarnya frust betul...boleh dikatakan tersangat²la frust, xleh nak dibendung... Kenapa??? Yang pasti bukan putus cinta k.... H0hooo... Ni ha, teng0k kat bawah ni.....

Pengambilan Kemasukan ke UiTM Sesi Disember2010

Mula² tu excited giler bile kawan Yanfie yg study kat UiTM gtaw yang intake Disember2010 dah buka... So, mmg hepi giler untuk apply... Tapi last² frust  bab c0s (jurusan) yang Yanfie bercadang nak amik tu xde plak pengambilannya untuk Disember ni.... Wawawa....nak nangis rasa bab dah semangat nak sambung belajar ni.... Pengambilannya hanya pada bulan Julai... So, Yanfie nak kena tunggu lagi setahun la (Julai2011) baru leh sambung... 

Cos yang Yanfie nak sambung tu adalah SARJANA MUDA PENGURUSAN SISTEM PEJABAT (OM221)...  Dats y rasa tersangat² frust... Dah lama membazir masa, asyik kejer jerk... Kalau dari dulu dah sambung, mesti dah nak habis ni.... Intake Dec2010 untuk c0urse OM221 ni hanya untuk pelajar Diploma Lepasan UiTM jerk....so Yanfie x layak c0z Yanfie lepasan Diploma daripada IPTA lain...

So, sape² yang berminat untuk futher your study, bolehla apply, tapi sebelum tu teng0k dulu c0s apa yang dorang ada tawarkan k.... Pengambilan ni akan ditutup pada 19 September 2010. Pendafataran percuma je k, x perlu nak beli no.pin apa²... Sekian untuk berkongsi!!!

You Might Also Like

5 person(s) poked me!

  1. xpa2...
    biar lmbt. asalkan dpt couse yg d mau kan..
    drpd ambil apa ja..
    last2, x juga puas hati..
    huhuh

    ReplyDelete
  2. huhu...tula, klu tahun lepas dah apply..
    ni terpaksa menunggu setahun lagi...
    seksanya menunggu...
    silap² tahun depan bertambah² komitmen,
    masa tu ada peluang nak study lagi ker??? =)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe