♥Kemalasan♥

Thursday, August 19, 2010

Hye ols.....waduh², dah lama giler x update belog keshayangam nihhh... Actually banyak sangat yang Yanfie nak berkongsi dgn readers semua taw... Tapi oleh sebab kemalasan yang melanda tersangatla besar lagi dasyat, dats y tertangguh² lak utk menaip entry kat sini... Lagipun lappy yg selalu digunakan utk meng'update' blog ni telah diambil oleh Mr.Hubby utk buat keje² die... So, terpaksa beralah...lgpun die janji nak tolong byrkan bil 'berukband' yang x seberapa tu... H0hooo...

Camne ngan hari u guys sume? P0se penuh lagi ke? Atau dah ada yg amik cuti wajib??? Ke ada yang amik cuti sendiri??? Hahaha.... orang kata, rambut sama hitam, tapi hati lain², bt0l kan? So, macam² perangai yang kita leh jumpa, macam² orang, macam² ragam la... So far, Yanfie dapat berpuasa lagi sampai hari ni. Hari ni dah masuk hari ke-9 kita semua berpuasa kan. Alhamdulillah... syukur sangat² c0z tahun ni diberi kesihatan yang baik untuk menunaikan Ibadah puasa... Gembira sangat c0z 'gastrik' x dtg melanda... Harap² macamni sampai akhir bulan... Hihi...

K la, setakat ni dulu untuk entry ni c0z Yanfie ada hutang 1 award... Nak kena pergi collect dulu.. Dadaaaa......... ♥




You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe