♥ Precious Memory ♥

Friday, August 06, 2010

Hye dears, semalam tengah² Yanfie ber'facebooking'...tiba² rasa rindu lak kat kawan² lama masa sekolah.. H0hooo...ape nak buat erk??? Dah bertahun² x jumpa sesetengah tu.... Bila la kita leh jumpa lagi erk??? Harap² jadi reunion raya ni.... Rindu kat u all semua. Nasib baik la ada jugak saki-baki kenangan hitam putih, bile rindu bolehla bukak photo album, teng0k sume gambar² lama....

Seronok bila teng0k gambar² lama ni kan.... Masa sekolah la adalah masa yang paling happy sepanjang hidup ni... Xpayah nak fikir pasal masalah @ beban kerja... Xde masalah cinta (sebab Yanfie x men cintan-cintun masa sekolah k.....)... Hahaha².... Ada gak member² yg upl0ad pic² lama ni dalam FB... Bt0l² kelakar kan.... Ni antara gambar yg Yanfie jumpa dalam FB member² lama.....


Lupe da yang ni tahun berapa.....masa Standard 3 k0t..... ;p
Ni masa Form 5, 5SS (Sains Sukan).... Tahun 2004
Ni masa kursus Sains Sukan di Terengganu....





Tu jela antara yang Yanfie dah jumpa... Nanti next week, Yanfie akan upload gambar yg ada dalam simpanan Yanfie.... Huhu... 

p/s : Dear all, i miss all of u damn much.... I miss all the precious m0ment....




You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe