♥ Ramadhan Datang Lagi....2010/1431H ♥

Monday, August 09, 2010


Dear Friends,

MARHABAN YAA RAMADHAN.....♥

Menghitung hari, esok....lusa dah puasa insyaallah... yuhuuuu..... Seronok nak puasa (eh².....yeker?) Hahaha... sebenarnya masing² bukan excited nak puasa, tp mesti excited nak raya kan... Dah taw dah... Ape pun sebulan puasa di bulan Ramadhan perlu ditempuhi dulu dengan ikhlas dan suci hati. So, sebelum kita mula berpuasa ni, sepatutnya kena minta maaf la kepada sape² yang kita rasa kita pernah buat salah @ khilaf selama kita kenal mengenal ni... Hahaha....

Tapi tu la, rindu la kat family kt kampung, espc. umi & ayah... huhu... (sob...sob...sedih) teringin nak sambut awal puasa ni ngan family kat kampung. Tapi xboleh nak cuti c0z raya nanti nak cuti selama yang mungkin... Huhuuu.... S0, terpaksa bersabar.

So, kat sini Yanfie nak mintak maaf kepada semua blogger yang pernah melawati blog Yanfie ni, manala taw kan...dalam byk² entry ni Yanfie x maksudkan die pun, tp die terasa. So, mohon ampun byk² yer....hakikatnya x pernah terniat untuk menyakiti hati sesiapa. Dalam FB Yana Afi pun Yanfie dah upload pic ni khas untuk mengucapkan selamat berpuasa kepada family & semua member² yang mengenali diri ini.....uhuksss....

So, sebelum Yanfie nak stop menaip entry ni, Yanfie ingin mengucapkan Selamat Menunaikan Ibadah Puasa, semoga segala ibadat kita di Bulan Ramadhan ini akan diterima oleh Allah s.w.t. 



You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. @Hariz : Selamat Menunaikan Ibadah Puasa. Semoga bulan Ramdhan kali ni memberi sejuta makna kepada diri kita... =)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe