♥ Blogwalking ♥

Tuesday, November 02, 2010

Hye ols....OMG, terlalu lama sangat x update belog kesyayangam nihhh.... alm0st 3 month is it?? Hohoo...bukan apa k, sejak opis telah mem'block'kan FB, youtube, dan segala kaum kerabat s0cial web, maka blogger pun turut la terkena tempias nya... Kadang² boleh je buka, kadang² lgsg x boleh...itu yg membuatkanku tensen dan sungguh kemalasan utk meng'hupdate' belog ini!!!

Btw, tiba² lak terasa rindu utk ber'pot pet' kat cni kan... 1st step tadi, terpaksala 'blogwalking' sume belog² yang telah meninggalkan thumprint, footprint, handprint dan segala² print kat Yanfie's Cottage. Itu semua bagi membalas jasa² baik bloggers yg sudi singgah di belog ini...even the 0wner lgsg x update pape entry... hehehe... Btw, tengs every0ne... Tp kepada mana² bel0g yg x sempat Yanfie singgah tu...mohon ampun manyak² yer...c0z x sempat nak terjah kesemua sekaligus!!!

Dalam tempoh 3 bulan ni, terlalu banyak menda yg berlaku, tp x berpeluang untuk diceritakan di sini. Banyak kisah suka-duka... uhuks²...(tibe² t0uching lak)!!! Okla, insyaallah, klu keadaan mengizinkan..akan ada la entry² baru yg akan menyusul after this entry!!! So, last but n0t least, tengs 4 all my bl0gger members...who hav supp0rted me w0keh!!!! Love u 0ls!!! ♥


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe