♥ Harry Potter ATDH ♥

Tuesday, November 30, 2010

Hari Ahad lepas, selepas seharian menghabiskan masa di tapak MAHA, Serdang...pergi GSC Alamanda nak teng0k wayang, sejak dari bulan lepas lagi duk tunggu² movie ni.... So, hari Ahad tu baru berkesempatan nak pergi... U all dah teng0k belum? Ni ha cerita ni.....
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
.....♥.....
.........
........
.......
.....
....
...
.
~ Harry Potter and The Deathly Hallows ~


Sekali miss kat kaunter tu cakap, "tinggal sit paling depan jer, semua pawagam pun penuh klu untuk movie ni, kat cni hari ni semua cerita penuh kecuali cerita 2 ALAM"..... hohooo.... Dengan perasaan yg sangat frust, keluar daripada GSC tu.... X pernah rasa frust mcmni...gara2 x dpt nak teng0k Harry Potter..... X sabar tunggu weekend ni, dah janji dengan Incik Hubby untuk teng0k movie ni... Sabar... Sabar... Sabar....

*Moral of da story : Dah taw movie tu femes semacam, len kali beli tiket 2 hari sebelum... hahaha..



You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe