♥ Pembiayaan Ujrah (PTPTN) ♥

Thursday, November 11, 2010

Haipp....korang pernah dengar x pasal Pembiayaan Ujrah (PTPTN) niii.... So, sape2 yg pernah membuat pinjaman PTPTN untuk belajar dulu, kena alert pasal menda ni taw... Ok, actually Yanfie pun baru je taw menda ni dalam 2 bulan lepas....

Ok, gunanya menda ni adalah untuk memohon pengurangan interest Pinjaman PTPTN (3%) kepada 1% yang juga dikenali sebagai Pembiayaan Ujrah. So, kepada sape2 yg belum daftar tu..boleh daftar untuk kemaskini maklumat korang k.... So, sebelum daftar tu, korang baca la elok2 dulu step nya, jgn main daftar je k.....

Kalau nak daftar, klik sini.

Yanfie dah daftar dah...tapi dia keluar macamni... Yanfie ada call PTPTN, katanya menda ni PTPTN buat secara berperingkat, so....Yanfie terpaksa tgu tahun depan baru leh update maklumat pinjaman Yanfie.... 





Tapi ramai kawan2 Yanfie yang 1 batch dengan Yanfie dah berjaya daftar... Xtaula mcmn PTPTN memproses menda ni kan... So, just try la dulu kan....♥

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe