♥ Sunday @Jusco Cheras Selatan ♥

Tuesday, November 02, 2010

Sabtu.....Ahad....atau....Saturday....Sunday!!! Hihi...ape la yang pening² ni kan... Menda sama jela.... Ok, sebenarnya Yanfie nak bercerita pasal last weekend la... So, hari Ahad lepas Yanfie keluar la berdatim ngan my BF, bukan BFF ok... Mula² g Alamanda jerk, tp oleh kerana telah berlaku satu hal yang tidak diduga, terpaksala keluar dari Alamanda tu untuk untuk tujuan lain dan menuju ke Jusco Cheras Selatan. 1st thing yang teringin sangat nak buat ialah teng0k wayang!!! Dat's my hobby 0keh!!! Memang teringin sangat nak teng0k m0vie TAKERS ni.... Ada sape² yang dah teng0k ke??? Jeng....jeng....jeng....


Ni ha movie nya....lastly dapat gak teng0k movie ni hari Ahad lepas... puas ati t0l...sbb teringin sangat nak teng0k kan.  Show yang petang semua nya dah full, yg tinggal pun sit yang x besh² dah sume, s0, kitaorang terpaksala pilih sh0w jam 9.30malam. Walaunpun esoknya keje, tp fikir nak teng0k gak m0vie ni...hahaha...Tp jgn fikir bukan², smlm Yanfie leh sampai ofis awal taw... (eh, dah terpesong dari tajuk) 

Ok, movie ni best la...jalan cerita x membosankan, hero nya lak berlainan karakter drpd cite² len, tambah lak pelakon² sume yang Yanfie minat kan....bersungguh teng0k cite ni... So, pada sape² yg ngah pk lagi nak teng0k m0vie pe minggu ni, sempat ag teng0k movie ni k.... 

Sementara menunggu showtime, terpaksala mengisi masa... Nasib kitaorg sungguh baik sbb masa tu ada persembahan secara live ag kat sana. Rupa²nya WILSON LEMA buat live performance kat situ..dahla hari tu adalah last day performance.. So, kami sempat merasa teng0k Wilson Lema memainkan muzik menggunakan 'instrument' tradisional tu secara live ok (bangga sesaat)...hohoo..

OMG, muziknya....klu x ramai orang kat c2, k0mpom² Yanfie leh tersengguk² kat citu... Tapi ada je p.cik² & m.cik² yg dengan selambanya tid0 kat kerusi penonton tu..hakhakhak... Mendayu² bunyi muziknya...best sangat²...rasa tenang sangat² bile dengar muzik tu... Wilson Lema adalah masyarakat pribumi Amerika, dari Ecuador... Klu u ols nak dengar muziknya, leh search je kat Youtube okey... Ni salah satu muziknya, klik kat sini...




You Might Also Like

6 person(s) poked me!

  1. salam kenalan,
    dok area JJ balakong ke? zr dok area2 situ jgk .. sana besh kalau layan wyg .. xramai sgt2

    ReplyDelete
  2. jaohnya pergi jj cheras selatan .
    dekat gila dgn rumah saya ;D

    ReplyDelete
  3. yanafie, kte br nk tgk cte takers tuh tp tkt x best..mujo awk ckp best, trus kte nk g tgk mlm nih..hehe

    ReplyDelete
  4. is it great that film?? if so, i wanna watch it too.. last tme just got the opportunity to watch resident evil.. cool, the 3ds an their actions.. sgt best. live on cinema..

    ReplyDelete
  5. @fazilzura : sy duk putrajaya...hihi...wlaupun duk putrajaya, tp jarang g teng0k wyg kat alamanda..bese mesti luar drpd putrajya...

    @hannafauzann : xdela jauh sgt, dekat jerk balakong ngan putrajaya kan...

    ReplyDelete
  6. @dorryswettie : berbal0i la byr tiket utk movie tu, x menghampakan... so, bolehla g teng0k erk... =)

    @fifiey : is it true??? c0z last month i pun da teng0k resident evil, 3d juger @mid valley... hoho...mmg best sgt²...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe