♥ 3rd Anniversary ♥

Thursday, December 09, 2010

Happy 3rd Anniversary untuk Yanfie dan semua sahabat². Haishh...anniversary ape erks?? Yang pasti bukan ulangtahun perkahwinan @ pertunangan @ persahabatan @ perkenalan! Hahaha... Dengan bangganya Yanfie mengumumkan bahawa 09 Disember 2010, genaplah 3 tahun Yanfie dan sahabat² seangkatan berkhidmat untuk Kerajaan! Ececehh...giler bangga taw. Ahakzz....Yanfie start berkhidmat pada 09 Disember 2007-09 Disember 2010...genapla 3 tahun. 



Ape la yang hepy sangat dengan 3 tahun kan?? Eh², xkan tatau...ape lagi. Dah cukup 3 tahun, lehla kuarkan duit kwsp... hahaha....dan yang paling penting, diberikan taraf berpencen! X sabar nak jadi OKS (orang kaya sementara)!!! Tapi makan masa 2-3 bulan juga nak selesai proceed hal kwsp ni kan... So, terpaksa bersabar la... Harap² pihak yang terlibat tu, cepatla² settlekan hal ni, biar cepat clear payslip Yanfie!! Pleaseee.... Btw, Happy 3rd Anniversary sekali lagi kepada myself & rakan² seangkatan Yanfie....oyeah!!! ♥


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe