♥ BB Torch ♥

Monday, December 13, 2010

Salam sume... Hurm, actually hari ni x ada mood nak post ape² entry... Biasalah hari Isnin, hari yang penuh dengan mood malas...hahaha! Tapi hari ni dah sempat baca paper, ape yang x senang klu baca paper ni, tiap2 hari ada je iklan pasal Blackberry... Mak aihh..promosi sakan! 2 yang wat Yanfie tergoda...tergoda pun sakan jugak! Bila la mak ai nak dapat BB sdiri ni...

Sakit ati pun ada bab lagi kite nak, lagi banyak yang muncul depan mata..huhu. Godaan duniawi la katakan!!! Dengan BB Torch yang mmg diidam2kan, mmg panas je tengok promosi BB kat paper... hohooo... Meleleh je tengok...hahaha! (yeke sampai macam tu???...tipu....tipu) ♥

Idamanku...hakhakhak (Blackberry Torch 9800)



You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe