♥ Berangan ♥

Thursday, December 02, 2010

Hye dear...haha...petang-petang kat opis ni kan...shejukk plak opis ni... Baru lepas lunch, makan bihun sup, perut kenyang, mata kompom2 la asyik nak tutup jerk... Keje penuh meja lagi, tapi alahai malasnya nak buat kan??? Dah malas nak wat keje, nak buat ape yerk??? Berangan kot....hahaha...

Bukan berangan, tp memikirkan bila la nak dapat semua menda yang kita idam2kan... Betol x??? Bila la nak ada rezeki lebih ni... Haipp x baik, macam x bersyukur je dengan rezeki yang ada skrg. Bukan Yanfie x bersyukur, tapi tula, semula keperluan sudah lebih daripada mencukupi..tp lumrah manusia ni, bila keperluan dah cukup, keinginan la plak yang melampau.... Wah!! Tengokla ni ape yg Yanfie duk idam2kan....taraaaa!!!

Blackberry Bold 9780 ( tapi yang ni baru release, harga mahal ag )

Ipad ( wahh..yang ni mahal, x mampu lagi dgn gaji skrg...hahaha )

Ipod Touch ( haha...yg ni pun nak jugak!! )

Ada sape2 x yang baik hati nak bagi semua ni kat Yanfie?? X bagi semua pun xpe, bagi salah satu pun dah cukup... hahaha... Begitu bertuah ke ada orang nak bagi?? tula suka sangat berangan... Simpan la duit sdiri baru leh dapat sume menda ni kan...

Korang ada x menda2 yang korang impi2kan??? Mestila ada kan... Alahai....bile la nak dapat...♥

You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. saya nak kereta bmw 5series satu..sape nak bagi..tolonggg!!hehehe

    ADA AWARD NTOK AWAK
    "1.Coolest Blogger Award??"

    ReplyDelete
  2. @KimiCnol : hahaha...alangkah baiknya klu ada orang nak bagi erks??? Hahaha... btw, tengs bagi award!! appreciate it!♥

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe