♥ Study...Happy....Study ♥

Friday, December 10, 2010

Salam Pagi Jumaat Yang Indah semua..... Hurm...hari ni awal² pagi lagi Yanfie teringat untuk share something dengan u all... Kalau sape² yang pernah baca entry Yanfie 'Frust Sehhh...' sebelum ni, yang pasal nak further study tu kan... Masa tu Yanfie memang frust sangat² coz terlepas peluang untuk sambung belajar..

Hahaha...tapi rupa²nya c0s yang Yanfie nak amik tu keluar x lama lepas keluar offer yang tu... (Betul ke ayat ni??? Macam tunggang terbalik jerk..haha...sila buat² paham k..) So, apa yang gembira sangat, Yanfie dah apply dan telah diterima dah pun... Hahaha.. Semalam pun Yanfie telah selamat membayar yuran untuk pengajian 1 semester sebanyak RM 1,359.00 (banyak tu...sengkek jap sementara tgu gaji bulan ni)... Ari Ahad (12/12/2010) ni, Yanfie akan pergi daftar... Yippiiii.... Ni ha, nak share gambar surat tawaran tu (bangga dowh)....

Offer Letter to Yanfie (Klik nak suh gambar ni membesar)


You Might Also Like

7 person(s) poked me!

  1. tahniah yanie..semoga berjaya dengan cita2 kamu

    ReplyDelete
  2. tahniahh..!!saya dah graduate..yippiii!!!

    ReplyDelete
  3. @muslimah optimis : tengs..appreciate it!!!♥

    @zuar : wahhh...yeker? seronoknya... amik c0s per? Yanfie lg 5 tahun baru abih!!

    ReplyDelete
  4. nok smbung gok..tp klu OM ado kt shah alam jah kn..huhuhuhu...sgt jaoh..

    ReplyDelete
  5. Ala....1sem ada 5 kelas jerk...
    Bukan selalu pun kena mai cni...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe