♥ Coolest Blogger Award ♥

Friday, December 03, 2010

Oh yeah!!! Yanfie dapat award lagi...hahaha. Sambil BW, sempat lagi yer share2 award.... Tengs to KimiCnol sebab bagi award ni and for da c0mment 2.... Okla, sekarang ni nak kena melangsaikan hutang award.....Ada syarat-syaratnya jugak... Ni ha award nya & syarat2....

~ Coolest Blogger Award ~






Syarat2 nye..(jeng jeng jeng):

(1).buat satu entry dan letak pic award nie dalam entry..dan link kan ke http://kimicnol2203.blogspot.com
(2).letak award nie kat sidebar beserta link ke  http://kimicnol2203.blogspot.com.
(3).jawab 2 soalan mudah..
       -ape benda paling cool dalam hidup kowang??
       -siapa owang paling cool pernah kowang jumpe??
(4).tag 3owang blogger..(roger2 kat dyowng)


Jawapan :

♥ Apa benda paling cool dalam hidup kowang??
  • Ape erks??? Terlalu byk kot yang cool...yang pasti Yanfie suka btol sesuatu/orang yang cool.... I LIKE IT, I LOVE IT!!!

♥ Siapa owang paling cool pernah kowang jumpe??
  • Ermmmm......ada sorang lecturer masa blaja kat Kuantan dulu... hahaha... giler cool, sempoi, kelakar dan stiap kali  pun mesti x boring masuk kelas die....x pernah nguap ngantuk pun... Kalau nak tido dalam kelas die pun die x kisah, asalkana masuk kelas die, jgn p0nteng!!!

♥ Tag 3orang blogger

Ok, finally dah siap....Supaya dear2 yang telah ditag dapat menjawabnya yer.....Amik award kat sini. Lalalalala...♥♫♪♫♪♥


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe