♥ Create Your WOW Contest & Win IPAD ♥

Thursday, December 16, 2010

Hai girls... Semua sihat kah?? Sudah beberapa hari Yanfie x mengupdate Yanfie's Cottage ni. Tadi Yanfie sempat BW beberapa belog feberet Yanfie, dah Yanfie ada jumpe somtehing yang sangat menarik..iaitu "Create Your WOW Contest"... Credited to Nadia Helena. Kebetulan Yanfie ada masa free, so Yanfie pun sajalah nak join, bukan niat nak menang pun, tapi mcm seronok lak tengok contest ni, bab org len dah berzaman masuk contest ni kan... Tapi hadiahnya best woooo.....IPAD!!! Maik aihh..sape yg dapat tu sungguh bertuah!!!

Ni ha contest nya...by KOTEX..


Yanfie pun telah menghasilkan satu WOW....bukan kreatif sangat, just have fun... Ape pendapat korang dengan hasil kreativiti Yanfie ni...... comel x??? 

Jeng.....
Jeng....
Jeng....
Jeng....
Taraaaa...............

Created by YANA AFI

Okla, ada x sape-sape yang volunteer nak vote untuk Yanfie?? Sape erks yang baik hati....hahahaha. Kalau ada sape² yang baik hati nak vote boleh ikut step ni k....

  1. Klik website ni...
  2. Klik button Gallery
  3. Dan Search Yana Afi ok....
  4. Pastu just klik LIKE.
  5. Finish!!! Tenkiu...♥
So, sape-sape yang berminat nak join gak...jomla join ramai2...Tenkiu kalau ada yang sudi vote. Muahhsss...♥♥♥

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe