♥ 2nd Entry - 2011 ♥

Monday, January 17, 2011

Okla korang, kalau entry yang sebelum ni, Yanfie membebel² sebab sume entry yang siap taip boleh hilang.... Tapi sekarang stop cakap pasal tu, sbb keadaan dah kembali seperti asal ok. Hehehe....sungguh gembira c0z ada peluang untuk update Yanfie's Cottage.

Mungkin dah terlambat kot nak wish Hepy New Year kat korang semua!!! Hahaha...mmg ketinggalan betul Yanfie ni. Ape pun, Yanfie nak ucapkan Happy New Year 2011 kepada u all semua yer....and tengs kepada reader yang ada menjenguk Yanfie's Cottage walaupn belog ni dah bersawang sebab tuan empunya dah lama sangat x update entry yang terbaru.... Tengs yeah, love u all...muahh!!!

Sekarang ni Yanfie nak memulakan operasi 'BW' dulu yer... dah banyak sangat perkara yang Yanfie ketinggalan ni, masa terlalu pack sejak akhir Disember 2010 yang lalu, dats y x sempat nak update. Jumpa nanti di entry yang baru ok.... Babaiii.... ♥

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe