♥ BB Torch Was Mine ♥

Sunday, January 16, 2011


Hai semua. Semua sihat ker? Hari ni Yanfie ada peluang untuk update Yanfie's Cottage. Hihi.. Okla, Yanfie ada nak share something ngan u all semua. Nak taw x? Okla, kalau sape2 pernah baca entry Yanfie sebelum ni, mesti die akan faham. Kalau x pernah baca, boleh baca kat sini k..
 Hihi...sj nk wat surprise kan, kalau sebelum ni duk berangan2 untuk dapat BB Torch tu. And finally, pada 20 Disember 2010, Yanfie dapat jugak!! BB Torch is mine! Hahaha.... Mmg excited giler masa dapat tu, on the spot amik pakej BBM dan internet skali. Hahaha.. Perasaan gembira tu memang xboleh digambarkan u kn0w! Kikiki.. Ni bukan nak menunjuk2 k, tapi just nak share. Sila jangan jeles, tp kalau jeles gak, normal la tu. Hahaha... Yang lagi 2 barang tu, tgu jela, mungkin dalam 5 tahun lagi baru dpt kot... Lalaalalala....♥

Salam Sayang,

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe