♥ Economics ♥

Tuesday, January 25, 2011

Last Sunday (23.01.2011)....1st time Yanfie belajar subjek Economics sepanjang hidup selama 23 tahun 2 bulan 10 hari a.k.a 8470hari...uhuk2... Lecturer kitaorang namanya Puan Zarina Denan, so far die sangat baik, suka dengan cara mengajar kitaorng.... Wahhh...masa belajar mmg tersangat la faham, rasa macam boleh lepas subject ni... Hahaha...tp bile sampai masa untuk buat exercise lak....mak aihhh, susah! Pening gak nak buat.... Semalam try la buat, siap 2 soklan, lagi 3 soklan??? X paham sangat...

Adoyaiiii....macam susah!!! Sape yang pernah belajar subjek ni erks? Korang berani score x subject ni??? Tulun...tulun...sape2 leh bantu Yanfie siapkan assignment ni.... Due 28.01.2011 (Jumaat) nii... wawawaw....

Salam Sayang,

You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. My Fav subject tu cik adik oi dr sekolah lg.
    Memula je tu rs susah kit.. Bl dh lama nnt sure jatuh chinta punyela.
    Lagi2 IQ gred A cam kamoooo.:)
    Believe me!

    ReplyDelete
  2. K.mi, ni yg susah klu PJJ, 1 sem, ada 5 seminar jerkk... so, kalau xphm tu, susah nak discuss ngan member @ lecturer!!!

    1 seminar, nak kena pulun 3-4 chapter... uhuk2... fenin2... dah r ada cabaran bahasa!!! Istilah yg susah2 nak paham.... ad0iii!!!

    Bagus r k.mi minat subject ni...nanti leh bg tunjuk ajar kat org yerp....wiwiiiiii ;)

    ReplyDelete
  3. @Miss_Yanfie (,")(",)
    Bila masa la tu ek nk aja...
    Tp seyes la.. Subject plg senang bg K.Mi
    Subject ni jek K.Mi score ms kat U lu..
    Mula2 jew rs susah. Pastu mmg akan rs seronoknye.
    Pss.. sokmo dok oyak ko abe faiz kalu ade peluang jd pendidik meme nk ajar subjek eko. hehehe
    Ms kat kampus lu pun mmg dok ngaja sain2 gok.hehehe

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe