♥ Esemen...ooo...Esemen ♥

Tuesday, January 18, 2011


18012011 – Malam ni Yanfie dengan nekad nak menyiapkan assignment. Hohoo..begitu bersemangat taw! Balik keje, terus mandi n buat ape yang patut dengan pantasnya. Dengan harapan boleh mula wat assignment dengan cepat. Nekad taw, selagi x siap, Yanfie xboleh tido!! (Hahaha…btol ke Queen of Sleep ni boleh tahan?) Hahaha…pada jam 9.30malam, Yanfie akhirnya berjaya siapkan 1 assignment! Arghhh…nak siapkan 1 ni pun, macam nak berpusing kepala otak ni…


Ape pun, okla tu drpd lgsg x buat kan. Kenapa tiba2 Yanfie bersemangat nak buat? Haha…petang tadi baru dapat good news daripada lecturer, quiz yg bakal diadakan pada hujung minggu ni cancelled!!! Wahhh…berbunga2 bila tengok statement En.Nizam a.k.a Lecturer OSM401 (Business Fundamental).
Okla u all, Yanfie nak take 5, nak makan jap, pastu nak sambung buat an0ther assignment plak… See ya @next entry k… Babai… Muahhh!!! ♥


Salam Sayang,

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe