♥ My New Lappy ♥

Monday, January 17, 2011


16012011 ~ Setelah semalam seharian Yanfie duk terperap kat rumah, hari ni Mr.H datang!!! Yippieee...so, boleh la kuar berdatim2... Lalalala, sukenya saya!! Yela, bkn selalu boleh kuar berdatim2 ni..die busy bekerja, hari Sabtu pun keje. Tapi yg x best nya, dah r janji jumpa kul 9am, tapi kul 8.45am baru die bangun!! Hiii....geram la jugak! Jam 10 lebih baru dia sampai kat sini. Tapi nak wat camne kan! So, terpaksa la redha je. Janji dapat jumpa sudaa, tol x?
Apa pun, dah mmg plan awal2 nak g mana kan! Yanfie dah plan nk g Lowyat! Lowyat! Lowyat! Dah lama betul x menjejakkan kaki ke sana taw! Bukan saja nak jalan2 kat sana, tp dah niat untuk mendapatkan sebuah lappy baru... Sebelum ni Mr.H dengan baik ati nak bagi die punya laptop, tapi Yanfie bagi alasan, laptop nya besar, berat! Susah nak bawak ke sana-sini! (Alasan lagi..hahahaha). Hohoooo, nak lappy baru gak....byk la duit Yanfie kan. Bukan ape, oleh kerana baru je sambung blaja ni kan, byk kegunaan lappy ni. Contoh : nak wat assignment, nak jawab kuiz...adoiii!!! (Alasan...pdhal mmg dah lama ngidam nak lappy yang kiut miut...hakhakhak).
Ingat senang-lenang ke Yanfie g beli??? Terketar2 nak kuarkan duit simpanan taw...hakhakhak!!! Abih duit simpanan Yanfie! Klu guna wat shopim, dah boleh dapat banyak menda taw x?! Tapi xpela, terpaksa berkorban demi DEGREE yang dikejar!
G sana sini nak survey lappy ni, mak aihh..pening jadinya sebab byk sangat choice! Akhirnya, Yanfie pilih model Acer Aspire One Happy yang kiut lagi comel tu.. Mmg happyla dah dapat tu kan! For sure la pilih kaler feberet Yanfie..PINK!!! Next time Yanfie akan cuba upload pic lappy baru Yanfie k.... 
Yanfie nak say thanks kat Mr.H sebab temankan Yanfie beli lappy baru ni.. Thanks dear! Love u more la...muahhhh!!!

Salam Sayang,

You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. wahhh ! sy punya lappy pun aspire one happy ! kaler purple . heheh . boleh geng !!

    ReplyDelete
  2. yeker? boleh geng.... kita wat group aspire 1 happy nak? hahaha..... ;D

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe