♥ Hohoho...Balik Kampung ♥

Wednesday, February 09, 2011

Lalalala...dah lama btol x update Yanfie's Cottage. Ape la Yanfie ni kan, macam 'kacang lupakan kulit' lak!!! Time busy, asyik lupakan jer, tapi time dah boring² baru sibuk nak potpet² kat cni... Hahaha~ 

Btw, Yanfie bukan sengaja membusykan diri...tapi last week cuti seminggu , 29hb pagi balik kampung!!! Alhamdulillah, time tu x jem, dapat sampai ke kampung dengan lancar & selamat!!! So, bila dah  balik kampung tu, paham² jela, mana ada masa nak on9, fb pun on9 melalui BB jer...wahawaha~ 

Balik Putrajaya semula hari Ahad (06/02)...mak aihh, seperti jangkaan la kan, memang gila babun la jem nya!!! Bese balik amik masa 6jam je, ni hampir 10jam sbb stuck dalam jem... Gerak balik dalam kul 10 lebih pagi, sampai Putrajaya jam 8 malam. Nasib baik ada Dayah temankan Yanfie, balik berdua je... Sampai je terus g tapau makanan, lapo sgt².. ya ampun, Allah je tahu... Terpaksa tahan perut, gara² malas nak stop, bab takut makin lambat sampai...sepanjang perjalanan just minum air jer... Gile kan!!! Sepanjang perjalanan jugak, dapat tgok macam² karenah  manusia di muka bumi Allah ni, mcm² gelagat org kat tepi jalan tu, jadi tontonan lak., especially sepanjang jalan Highway Karak-Kuala Lumpur. Ada yang benti rehat, ada yang tido, ada yang duk lompat², ada yg duk check kereta, ada gak yg sempat ngorat...hahaha~


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. olololo.. lenkali sila beli stok makanan yg senang dan kenyang di makan tuk perjalanan jauh itu ye ms Yanfie.
    Juz like me.;)
    Nasihat ikhlas dr insan yg bru pye budak kecit.uhuuu

    ReplyDelete
  2. hahaha....bese sebelum balik, mmg dah sh0pim ciap2 stok jajan!!! hahaha~

    Tapi ni lupe nak beli sebelum gerak balik...tu yg jadi mcm tu... masa benti pun, shell dkt raub xde jual makanan... uhuk2...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe