♥ Jakel...ooo...Jakel ♥

Monday, February 14, 2011

Hello there....adakah hari anda ceria??? Hahaha...Yanfie ni ape kes la, dah buang tabiat ker? atau meroyan ni??? Ishk²...mintak² dijauhkan... Okla, hari ni tergerak hati nak bercerita kat Yanfie's Cottage pasal Jakel ni...

Semalam Yanfie ditemani Mr.Yogi ke Jakel, branch Shah Alam, Seksyen 7  kot kalau x silap, yang dekat UiTM tu... Branch tu baru bukak kan... Mr.Yogi suggest beli kain untuk raya tahun ni + baju untuk ke ofis la...wawawawa~ advance tol kan, baru je masuk bulan February kot, tapi xpela....oleh kerana last year x sempat nak beli baju matching ngan Mr.Yogi, so tahun ni beli cepat² supaya x kecewa macam last year kan...

Duk pilih², finally...Mr. Yogi pilih tema kaler Peach tahun ni. Next, g pilih kain matching untuk Yanfie plak... Mak aihhh...pening nak pilih kan, c0z terlalu banyak pilihan... Kami dibantu oleh kakak Jakel tu, bukan main banyak lagi kain yang dia promote, tapi sumenya x berkenan di hati... Yanfie dah fenin, fenin ngan kaler² yang colourful tu...

Setelah hampir setengah jam dalam Jakel tu, akhirnya selesai sesi sh0pim kami petang ni, Mr.Yogi hanya beli sepasang kain utk baju melayu, tapi Yanfie dapat 5 pasang kain.... Hahaha~ Tamak kan...terg0da kerna banyak kain yang cantik² taw... Tetapi ongkos untuk beli semua kain ni bersamaan dengan ongkos beli kain untuk sepanjang tahun... hakhakhak~

...
.
...
.
...
.
...
.
...

Jeng...Jeng...Jeng

RECEIPT...Kompom puas hati!!!! 
(sila klik supaya gambar membesar)
Totally...RM770.00 (OMGucci...lalala). U guys percaya x kalau Yanfie cakap, "Cukupla stok kain pasang untuk tahun 2011?" hahaha~ Yanfie sdiri pun x percaya, c0z hari ni baru 14.02.2011, terlalu awal utk stok membeli kain pasang....wawawa~ nampaknya nak kena mintak belas kasihan Mr.Yogi untuk beli kain pasang lain for next sh0pim... hahaha~

Okla, sebelum Yanfie fullstop entry ni, Yanfie nak ucapkan HAPPY VALENTINE'S DAY kepada sesiapa yang sambut k... Yanfie x sambut pun, tapi just nak wish kepada sesiapa yang sambut... Muahhh ♥

You Might Also Like

5 person(s) poked me!

  1. salam yanfie..kira berbaloi le harga utk sepanjang taun ..kty pun dah start beli kain pasang ..dah tempah dah pun ..separuh dah siap dah pakai ..utk baju ke opis .raya beli baju siap

    ReplyDelete
  2. salam atty....haha², ape lak berbaloi tu atty.. tu maknanya dah ter'over' bajet!!! awal tahun dah habiskan bajet yg ada ni...
    pasni kalau g kedai baju lagi, kompom ada yg berkenan, pastu nak beli lagi.... adoiii...

    ReplyDelete
  3. wahahah...ganaz gler die ni shoping...
    tu bkan untuk tahun ni jer...tobat untuk 2 tahun akan datg...wahahah

    ReplyDelete
  4. long way to go... still have 10 months lagi. huhuhuhu! Pening tgk amount tu. :P

    Entri Terkini : Realiti Kehidupan: Pengemis Lebih Kaya Dari Kita

    ReplyDelete
  5. En. Ruzdian : hahaha², melampau² kan...

    En. Antudegil : Tula pasal, nak kena minta sumbangan ikhlas drpd org len la utk 10bulan lagi... hahaha²

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe