♥ Macam Yanfie jer... ♥

Thursday, February 10, 2011

Saja Yanfie nak share dengan u all 1 cerita ni... Rutin setiap pagi Yanfie adalah dengar Hot.fm. Tajuk pagi ni, pasal minta maaf, FBI dengan rela hati pilih cara untuk dapatkan 200 tandatangan beserta gambar dalam tempoh 2jam bagi minta maaf sebab sengaja membotakkan kepala die... Kalau FBI x berjaya, die terpaksa jadi orang minyak...!!! hahaha~ Macam² la Hot.fm ni kan, tapi Yanfie suka sangat dengar Hot.fm....

Cerita yang Yanfie nak share dengan u ols bkn cerita kat atas tu... Tapi ni ha, masa dengar tu, ada sorang caller tu, die cakap "selama 10 tahun (klu x silap, tp lama la) dia berkahwin dengan isteri dia, wife dia x pernah mintak maaf sekali pun dengan dia, dia x pernah nak mengalah"!!! Hahaha~ Dengan tiba² Yanfie tersenyum sorang².. Nak taw naper? Sebab perangai wife dia sejibik macam Yanfie...hahaha~ 

Kalau My Incik Hubby (My Mucuk/My Yogi) terbaca entry Yanfie ni, mesti dia pun tersengih²..bab dia taw perangai Yanfie macamana. Yanfie pun paling liat nak mintak maaf, dah la cepat merajuk!!! So, kalau time gado² tu, Incik Hubby yang banyak mengalah & selalu pujuk Yanfie... Yanfie ingat ayat Incik Hubby.. "Hubby x pernah jumpa orang yang sedegil macam Sayang ni taw, xde dah org paling degil melainkan Sayang!"... hahaha~ Bukan senang nak melayan karenah budak degil ni...bukan semua orang yang leh tahan, dat's y I love My Hubby Very² Much... hahaha~ C0z dia je yg leh tahan ngan karenah Yanfie dalam tempoh 4 tahun hubungan kami.... Hopefully, hubungan kami pun akan berkekalan, guys...please pray for us & god please bless us, I Love Him Damn Much!!! Online Now Icons


You Might Also Like

1 person(s) poked me!

  1. Aminnn..semoga berkekalan hendaknya..
    Hehehe..yeke degil nee~~~

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe