♥ Obesiti...Oh No.... ♥

Friday, February 11, 2011

Salam Jumaat kepada readers beragama Islam & Selamat Sejahtera kepada Non-Muslim. Sebenarnya hari ni Yanfie xde nak cerita ape² untuk di story-mory kat sini kan. Tapi tadi Yanfie menjenguk ke belog Mommy Pinky yang comel tu sebab dah lama sgt x melawat. Hahaha....sebelum tu nak say Congrats kepada Mommy Pinky & Suami kerana telah menimang cahaya mata (Irdina Humaira) yang dah berusia 3bulan (kalau Yanfie x silap). Comel sgt² Irdina Humaira...

Yanfie pun ternampak balik tutorial 'Uji Berat Blog' tu...dah lama x timbang Yanfie's Cottage... tergerak hati nak timbang plak... Lihat hasilnya....
Obessssss........!!!
OMG......Yanfie's Cottage dah termasuk dlm golongan obesiti!!! Haha².... Oh no..camne nak bg slim balik ney, nak delete 'lemak²' yang x bermanfaat tu sayang la plak... Dulu ok je, kurus-mulus je, skrg mendadak obesitinya.. Kena cepat² 'diet'.....Huhuhu...

U all dah timbang ke belog masing²??? Kalau belum, meh cni timbang dulu, manala taw, ter'd0uble' @ ter'triple' obesiti ker... Hahaha²... Seboleh²nya berat blog kurang daripada 100kb, tapi kalau berat blog u all melebihi 150kb, maknanya ia obesiti la tu. So, sila kuarkan widget² yg mana x bermanfaat tu k (Yanfie sdiri pun tatau nak delete widget mana)!!!

Boleh timbang di  ♣ En.Nescafe Ais atau ♣ Mommy Pink.

Okla, gud luck!!! 

You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. Haha...ngah berusaha sedaya upaya la ni mommy.. Naik mendadak!!!

    ReplyDelete
  2. blog sy pun kategori obes juga...hihi...jom diet... ;P

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    TERAPI MINDA

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe