♥ 100th Follower ♥

Monday, March 28, 2011

28032011 ~ Ok, hari ni dah boleh start berblogging balik even secara passive coz blom betul2 merdeka untuk menghabiskan masa yang ibarat emas tu... hahaha! Okla, hari ni nak bercerita pasal follower ni.

Macam terharu gak sebab walaupn bukan blogger yang aktif, tapi ada gak org yg sudi pollow² Yanfie's Cottage ni. Kali ni baru genap 100 org follower kat Yanfie's Cottage ni. Follower ke 100 yang bertuah tu adalah CempakaDelaila. Mekacih ya coz sudi follow, saya udah pollow CempakaDelaila balik... Hahahah!!!

Again, thanks kepada semua followers di Yanfie's Cottage yang sudi pollow dengan rela hati. Rajin² lah singgah kat sini lagi k dan jgn jemu² untuk membaca entri yang x seberapa infonya tu. Tapi Yanfie's Cottage masih berada di landasan yang btol yer, tujuan kelahiran Yanfie's Cottage adalah sebagai Personal Blog. Love u ols...muahaaa ♥


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe