♥ Bos Masuk Ofis ♥

Friday, March 18, 2011

Hurm...satu2nya perkara yang x suka apabila Sidang Parlimen bermula ialah bos akan berada di ofis setiap hari Jumaat! Waduhhh....dahla hari Jumaat rehat 2 jam! Tetapi kalau bos besar ada di ofis, confirm2 xboleh la nak kuar bersosial tengahari ni... huhu~

Sepatutnya meeting hari ni ditangguhkan, wahh....bukan main happy dapat berita tu! Tapi x sampai setengah jam, dapat berita lagi, meeting still on! Itu bermakna bos pun akan memunculkan diri di ofis hari ni...

So, apa nak buat....2jam tengahari ni terpaksa dihabiskan dengan 'melangok' kat ofis kan... Tidakk!!! Bos masukla lambat, kul 2.30ptg baru masuk k... Kalau x nanti saya xleh keluar bersosial.... Saya akan jadi macam gmbar di bawah ni okaiiii?!?

You Might Also Like

1 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe